Meedoen

Als je deelnemer bent van Biologisch Verbonden kun je iedere twee weken biologische en biologisch dynamische groente, fruit, kaas en/of eieren bij ons bestellen. Je kunt uit het seizoensgebonden assortiment zelf kiezen wat en hoeveel je per keer bestelt. De producten komen rechtstreeks van de boer en zijn relatief goedkoop aangezien er geen tussenhandel tussen zit.

Een voorwaarde om deelnemer te zijn is dat je minimaal één keer per zes weken mee helpt op een woensdagochtend. Op deze dag worden de bestelde producten door onze boeren naar Wormer gebracht en de bestellingen worden klaargezet en uitgegeven. Als deelnemer help je, samen met andere deelnemers, één keer per zes weken mee bij het uitladen, wegen en verdelen. Het is even lekker aanpoten, maar ook gezellig om samen te werken en elkaar beter te leren kennen.

Als je geïnteresseerd bent in ons initiatief, nodigen wij je van harte uit om eens langs te komen op één van onze verdeel/uitgifte woensdagen op onze groente locatie in Wormer. Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier.